Durant el mes de Juliol i Agost tenim promoció. Tots els clients que vinguin al Cresper per celebrar el seu aniversari durant aquests mesos (Juliol i Agost) amb 4 persones o més no pagaran el seu àpat, begudes a part.

PROMOCIÓ ANIVERSARIS. Restaurant Rus el Cresper Encamp. Durant el mes de Juliol i Agost tenim promoció. Tots els clients que vinguin al Cresper per celebrar el seu aniversari durant aquests mesos (Juliol i Agost) amb 4 persones o més no pagaran el seu àpat, begudes a part.

PROMOCIÓ ANIVERSARIS. Restaurant Rus el Cresper Encamp. Durant el mes de Juliol i Agost tenim promoció. Tots els clients que vinguin al Cresper per celebrar el seu aniversari durant aquests mesos (Juliol i Agost) amb 4 persones o més no pagaran el seu àpat, begudes a part.
Notes: No seran acumulables el mateix dia diversos aniversaris
Mínim: 4 persones o mes
No pagarà el que «celebri» el seu aniversari.

PROMOCIÓ ANIVERSARIS. Restaurant Rus el Cresper Encamp. Durant el mes de Juliol i Agost tenim promoció. Tots els clients que vinguin al Cresper per celebrar el seu aniversari durant aquests mesos (Juliol i Agost) amb 4 persones o més no pagaran el seu àpat, begudes a part.